Maailmanlaajuinen tilanne on vaikuttanut lumipalloefektin tavoin lähes kaikkien rakennusmateriaalien saatavuuteen ja hinnoitteluun. Niin kuin kaikki ovat hyvin tietoisia, monien eri materiaalien hinnat ovat nousseet pilviin. Joissain tuotteissa puhutaan jopa useiden kymmenien prosenttien hinnannoususta.

Tämä maailmanlaajuinen tilanne on vaikuttanut myös vinyyliverhouksen sisäänostohintaan ja siksi olemme joutuneet korjaamaan hintoja ylöspäin. Korotukset ovat kuitenkin hyvin maltillisia ja siksi voimme sanoa, että nykytilanteessa korostuukin vinyyliverhouksen huoltovapaus ja sen kautta edullisuus. Koska vinyyliverhous ei vaadi huoltomaalauksia, ei siihen tule myöskään huoltokustannuksia. Se on kuin rahaa pankkiin laittais! Tämä on merkittävä etu esimerkiksi puuverhoukseen verrattuna.

Nyt kannattaakin ottaa tarjous vinyyliverhouksesta ja verrata sitä puuverhoukseen. Saatat yllättyä positiivisesti!