Kotitalousvähennys

Muista kotitalousvähennys, säästät tuhansia euroja!

Kun teetät Vinyyliverhous.fi remontin ammattilaistemme toimesta, saat kotitalousvähennyksen. Vähennyksen saat oman kodin ja vapaa-ajanasunnon lisäksi myös omien tai puolison vanhempien tai isovanhempien kodin tai vapaa-ajan asunnon verhousasennuksesta.

Mistä vähennyksen saa?

Kotitalousvähennyksen saa vain remonttiin liittyvän työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä tarvikkeista tai matkakuluista etkä uudisrakentamisesta. Kotitalousvähennyksen voi saada vain silloin, kun työn on tehnyt joku ulkopuolinen. Et voi saada vähennystä, jos olet tehnyt työn itse tai jos työn tekijä asuu kanssasi samassa taloudessa.

Työn tekevän yrityksen täytyy kuulua ennakkoperintärekisteriin. Tarkista etukäteen, onko yritys ennakkoperintärekisterissä ja tee sopimus yrityksen kanssa vasta kun tiedät, että asia on kunnossa. Voit tarkistaa asian YTJ-yrityshausta (YTJ). Siellä voit hakea tietoja yrityksen nimellä tai Y-tunnuksella.

Paljonko vähennystä voi saada?

Kun tilaat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 40% arvonlisäverollisesta työkorvauksesta. Vuosina 2020 – 2023 kotitalousvähennys on enimmillään 2.250€ henkilöä kohden, joten pariskunnalle tämä tarkoittaa jopa n. 4.500€ suoraa rahallista etua! (Omavastuu 100€/hlö.) Kotitalousvähennyksen maksaa verottaja veronpalautuksena.

Lisää kotitalousvähennyksestä:

www.veronmaksajat.fi

www.vero.fi verohallinnon ohje

Rakennatko uutta vai remontoitko?

Vinyyliverhous on järkevän rakentajan materiaali. Sillä saat kauniin ulkoverhouksen, joka kestää ja lisäksi se on helppo ja nopea asentaa. Asennuksen voit tehdä itse, tai me hoidamme asennuksen puolestasi.