Omakotitalot

Vinyyliverhous on omakotirakentajalle ja remontoijalle oikea materiaali

Vinyyliverhouksella saat kauniin ulkoverhouksen, joka kestää ja lisäksi se on helppo ja nopea asentaa. Asennuksen voit tehdä itse tai me hoidamme sen puolestasi. Vinyyliverhous soveltuu hyvin sekä uudisrakentamiseen, että korjausrakentamiseen. Voit halutessasi yhdistellä pysty- ja vaakapanelointia luodaksesi ilmeikkään ulkonäön. Jos korjausrakentamisessa vanha verhous puretaan, kannattaa verhouksen asennuksen yhteydessä laittaa lisälämmöneristys.

Silloin kun lisälämmöneristykselle ei ole tarvetta, voidaan vinyyliverhous usein asentaa vanhan ulkoverhouksen päälle. Tällöin säästytään paljon aikaa vieviltä purkutöiltä. Vinyyliverhouksella teet helposti myös katokset ja räystäänaluset.

Katso lisää Asennus -sivulta.

Vinyyliverhouksella saat tyylikkään ja kestävän ulkoverhouksen

Kaunis ulkoverhous on merkittävä asumisviihtyvyyteen vaikuttava tekijä. Koska vinyyliverhous ei vaadi myöhemminkään korjausmaalausta, säästyy aikaa ja rahaa myös tulevaisuudessa.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kun teetät vinyyliverhous remontin ammattilaistemme toimesta, saat kotitalousvähennyksen. Vähennyksen saat oman kodin ja vapaa-ajanasunnon lisäksi myös omien tai puolison vanhempien tai isovanhempien kodin tai vapaa-ajan asunnon verhousasennuksesta.

Tee ulkoverhousremonttisi nyt – säästät tuhansia euroja!

LUE LISÄÄ