Räystäsaluset ja katokset

Räystäsaluset näppärästi vinyylillä

Vinyyliverhouksella verhoilet kätevästi myös räystään alapinnat, jotka ovat usein hyvin haasteellisia paikkoja maalata. Kun verhoilet aluset vinyylillä, ei sinun tarvitse vuokrailla nostureita tai telineitä muutaman vuoden välein maalausta varten. Vinyylipaneelit ovat kevyitä käsitellä ja helppoja asentaa.

Vinyyliverhottu räystäänalunen tehdään poikittaissuunnassa toisin kuin puulla verhoiltu alunen. Tämä johtuu siitä, että räystään alla käytettävää pystypaneeliprofiilia ei voi jatkaa ilman listaa. Pitkittäissuunnassa asennettaessa paneelit täytyisi jatkaa siis listalla. Syvyyssuunnassa asennettaessa
saadaan paneelit hyvin hyötykäytettyä ja räystään syvyyden vaihtelut häivytettyä.

Vinyyliverhous katosten seiniin ja sisäkattoihin

Autokatokset, sisääntulokatokset, verannat, terassit jne… vinyyliverhous sopii näihin kaikkiin. Vinyyliverhouksella teet nämäkin kohteet helposti. Materiaali sopii niin seiniin kuin kattoihin. Eikä enää maalausmurheita!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kun teetät vinyyliverhous remontin ammattilaistemme toimesta, saat kotitalousvähennyksen. Vähennyksen saat oman kodin ja vapaa-ajanasunnon lisäksi myös omien tai puolison vanhempien tai isovanhempien kodin tai vapaa-ajan asunnon verhousasennuksesta.

Tee ulkoverhousremonttisi nyt – säästät tuhansia euroja!

LUE LISÄÄ