Taloyhtiöt

Vinyyliverhous on taloyhtiöille kaunis ja kestävä ratkaisu vuosiksi eteenpäin.

Rivitaloissa ja kerrostaloissa vinyyliverhous on kaunis ja kestävä vaihtoehto. Koska se ei vaadi mitään korjausmaalausta tai käsittelyä, säilyy rakennuksen ulkonäkö siistinä vuosikymmenestä toiseen.

Tulevaisuudessa säästytään myös kalliilta ja aikaa vieviltä maalaustöiltä.

Vinyyliverhouksen asennustyö on nopeaa ja siistiä, joten se ei häiritse asukkaita tarpeettomasti.

Vinyyliverhouksen yksi ominaisuus korostuu yli muiden – kestävyys

Kun taloyhtiön julkisivu on tehty kestävästä materiaalista, vältetään esim. huoltomaalaukset, jotka vaativat usein talon kallista ”huputtamista”.

Kerrostaloille tehtävät huoltotoimenpiteet vaikuttavat merkittävästi asumiskustannuksiin, sillä esim. ulkoverhouksen huoltotyö joudutaan tekemään aina korkeilta telineiltä tai henkilö- ja tavaranostimien avulla.

Vinyyliverhouksella voidaan tehdä myös seinien osaverhoiluja. Näin saadaan julkisivuun elävyyttä ja vaihtelevuutta.

Vinyyliverhous korvaa materiaalit, jotka ovat työläitä ja kalliita ylläpitää.

Vinyyliverhous on oikea ratkaisu myös autokatoksiin, roskakatoksiin ja oikeastaan mihin vain.

Paloturvallisuus tärkeää taloyhtiöissä

Syttymisen ehkäisy on ensimmäinen vaihe palon torjunnassa. PVC on itsestään sammuva, ja sillä on hyvät palonkesto-ominaisuudet. Rakennusmateriaalina PVC:n palamiskäyttäytyminen on testattu. Kova PVC ei pala yksinään. Kun siihen kohdistetaan voimakas liekki, se syttyy, mutta sammuu nopeasti, kun liekki poistetaan. Sen itsesyttymislämpötila on n. 450 Cº, eli se on vaikeammin syttyvä kuin puu.

Ks. Paloturvallisuus

Kestävä materiaali, joka soveltuu moneen

Kerrostalon julkisivupinnoitteena vinyyliverhous on nopea asentaa, joten asennustyö ei häiritse asukkaita tarpeettomasti.

Vinyyliverhouksesta on moneen. Esimerkiksi parvekkeet saadaan viihtyisiksi ja samalla alakatot kestäviksi paneloimalla ne vinyyliverhouksella. Kerromme mielellämme miten kohteenne toteutetaan vinyyliverhouksella.