Valmistaja

Gentek Building Products

Gentek Building Products Company on valmistanut  ulkoverhoustuotteita jo viidenkymmenen vuoden ajan ja se onkin yksi suurimpia vinyyliverhouksen valmistajia Pohjois-Amerikassa.  Gentek yhtiöt sijaitsevat Kanadassa ja ovat keskittyneet erityisesti Pohjois-Amerikan ( ja Pohjoismaiden) ilmastoon soveltuvien tuotteiden valmistukseen.

Tuotanto kattaa useita eri brändejä:  vinyyliverhoustuotteet, alumiiniverhoustuotteet, teräsverhoustuotteet, asuinhuoneistojen ikkunat, liikehuoneistojen ikkunat sekä julkisivujen räystäsverhoilut.  Gentek kuuluu yhtenä liiketoimintayksikkönä Associated materials Incorporated (AMI) konserniin.

AMI on eriyttänyt pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvien ulkoverhoustuotteiden valmistuksen Gentekille, koska ilmasto-olosuhteet ja laatustandardit ovat huomattavasti vaativammat Kanadassa verrattuna Yhdysvaltoihin.

GENTEKin valmistusyksiköt

  • Burlington, Ontario, vinyyliverhoustuotteet
  • Pointe-Claire, Quebeck, alumiiniverhoustuotteet
  • Woodbridge, NJ, alumiinituotteet (profiilit) ja terästuotteet
  • Lamberth, Ontario, ikkunatehdas
  • Bothell, WA, ikkunatehdas

Lisäksi 22 jakelukeskusta Kanadassa ympäri maata aina itäisimmästä New Foundlandista läntisimpään kolkkaan Vancouverin saarelle.

GENTEK-tuoteperheeseen kuuluun yli 30.000 erilasta rakennustuotetta, jotka soveltuvat sekä saneerausrakentamiseen että uudisrakentamiseen.

Gentekin valmistamien vinyyliverhoustuotteiden tuotenimenä Suomessa on Vinyyliverhous.fi. Sen valmistamaa vinyyliverhousta on tuotu Suomeen jo vuodesta 1998 lähtien ja niitä onkin asennettu jo tuhansiin suomalaisiin taloihin.

Nykyään maahantuojana toimii Jytkyt Oy, jolla on jo yli 20 vuoden kokemus tuotteesta ollen näin kokenein vinyyliverhousten asentaja Suomessa.

Alla olevasta linkistä voit avata tehtaan tuoteluettelon

Lisätietoja saat asiantuntijaltamme.