Valmistaja

Kaksi kovaa Kanadalaista

Vinyyliverhous.fi tuotteiden valmistajat Mitten ja Gentek, ovat molemmat Pohjois-Amerikan suurimpiin kuuluvia vinyylivalmistajia. Mitten Building Products on valmistanut vinyyliverhousta jo yli 60 vuoden ajan ja Gentek Building Products myös jo yli 50 vuoden ajan. Sekä Mittenin, että Gentekin yhtiöt sijaitsevat Kanadassa ja ovat keskittyneet erityisesti Pohjois-Amerikan ( ja Pohjoismaiden) ilmastoon soveltuvien tuotteiden valmistukseen.

Tuotannot kattavat useita eri brändejä:  vinyyliverhoustuotteet, alumiiniverhoustuotteet, teräsverhoustuotteet, asuinhuoneistojen ikkunat, liikehuoneistojen ikkunat sekä julkisivujen räystäsverhoilut.  Mitten kuuluu yhtenä liiketoimintayksikkönä Cornerstone Building Brands konserniin, joka on Pohjois-Amerikan suurin julkisivumateriaalien toimittaja. Gentek puolestaan kuuluu osana Associated Materials (ASM) konserniin.

Vinyyliverhousta valmistetaan useissa maissa ympäri maailman mutta ainoastaan Pohjois-Amerikassa sillä on tiukat laatustandardit. Kanadassa nuo standardit ovat kaikkein tiukimmat, johtuen erittäin vaativista ilmasto-olosuhteista. Siksi Kanadassa valmistettu vinyyliverhous soveltuu käytettäväksi myös Suomessa.

Valmistusyksiköt

  • Paris, Ontario, Mitten vinyyliverhous (70 Curtis Avenue North P.O Box 2005 Paris, ON N3L 3V3)
    Mittenin vinyyliverhoustuotteet valmistetaan Parisissa Ontariossa. Lisäksi Mittenillä on oma tuotantolaitos ikkunoille ja oville. Jakelukeskuksia Mittenillä on kaikkiaan 28 yhdeksässä provinssissa.
  • Burlington, Ontario, Gentek vinyyliverhous (1001 Corporate Dr, Burlington, ON L7L 5V5)
    Gentekin vinyyliverhoustuotteet valmistetaan Burlingtonissa Ontariossa.
    Lisäksi Gentekillä on omat tuotantolaitokset alumiinituotteille ja ikkunoille sekä kaikkiaan 22 jakelukeskusta ympäri Kanadan aina itäisimmästä New Foundlandista läntisimpään kolkkaan Vancouverin saarelle.

Maahantuomiemme vinyyliverhoustuotteiden tuotenimenä Suomessa on Vinyyliverhous.fi. Tällä tuotenimellä kanadalaista vinyyliverhousta on tuotu Suomeen jo vuodesta 1998 lähtien ja niitä onkin asennettu jo tuhansiin suomalaisiin taloihin.

Nykyään Vinyyliverhous.fi tuotteen maahantuojana toimii Jytkyt Oy, jolla on jo yli 20 vuoden kokemus tuotteesta, ollen näin kokenein vinyyliverhousten asentaja Suomessa.

Alla olevista linkeistä löydät tehtaiden tuoteluettelot ja kotisivut

Lisätietoja saat asiantuntijaltamme.